Fest hos Alice går lite överstyr

Tjo,
tänkte att jag skulle berätta lite om min dag so far..
Det var så här, att jag och Anna sk
ulle dra till Alices fest i hennes lägenhet (hennes föräldrar gav henne en egen lägenhet i 16-årspresent, så avis!), men när vi var hemma hos mej och sminkade oss så ringde Annas mamma och sa att Anna inte fick gå för att hon hade hört från någon att det skulle finnas alkohol på festen!
Hallå, hur jävla dumma är ni föräldrar egentligen? Alkohol är inte ens farligt. Det är bara bra om man dricker lite då och då när man är ung, då blir man ju inte alkoholist! Dessutom läste jag någonstans att det typ är bra för hyn.
Så vad är ni oroliga för? Att vi ska bli fulla? Hellooo, vi känner alla människorna på de här festerna, och de är jättegulliga allihopa!

Men hur som helst så fick Alice inte gå, så hon åkte hem till sin knäppa mamma, och jag ringde Niclas för att kolla om han kunde hänga med, men han var upptagen, han hade grabbkväll med sina polare (grabbkväll = porr och folköl. Vad behöver han ens porr till? Han har ju mej!), men deras grabbkvällar är ju typ som de heliga getterna i Indien, så jag lät dem vara, och bestämde mig för att gå själv på festen.
Så, väl där, kom jag in, och det var totalt kaos. Jag hade snott åt mej nåt billigt lådvin mamma brukar använda i sina såser (de få gånger hon faktiskt är hemma så hon kan laga mat), men sprit verkade ju knappast vara någon bristvara där inne, så jag bara ställde den på golvet och gick för att leta reda på Alice.
Jag hittade henne i hennes svarta skinnsoffa, halvnaken, klart berusad och hånglandes med nån kille som defenititv inte var hennes pojkvän.
Ooooops.
Jag tyckte att det var bäst att låta dem vara i fred, så jag gick ut på "dansgolvet", där det spelades nån fjortis-party-remix. Jag kände mej alldeles för seriös, så jag snodde nån snyggings spritflaska, och efter det var det mycket enklare att släppa loss.
Efter det är det lite suddigt, jag kommer mest ihåg att snyggingen kom och började tafsa på mig, men att jag puttade bort honom (gud vilken duktig flickvän jag är!), och jag dansade med nån tjej som hette Frida..
Jag tror faktiskt att jag fick hennes nummer..
Hursomhelst så gick jag in på toa efter a while för att fixa sminket. det låg nåt fyllo där och spydde i toaletten, men festar man som jag gör så lär man sig att ignorera dem.

Iallfall så avbröts mitt sminkande av att jag hörde ett skrikande inifrån festen, så jag sprang in igen, och fick syn på en massa snubbar i uniform som kom inspringande genom dörren, och alla bara skrek "polisen!" och jag fattade ingenting, så jag bara sprang ut från lägenheten, ned för alla trapporna och tog tunnelbanan hem.
Och här sitter jag nu, efter att ha druckit 3 glas vatten och 4 koppar kaffe + doppat huvudet i handfatet en gång, i ett någorlunda nyktert tillstånd och skriver det här och jag är skiträdd, för en massa av mina kompisar blev kvar där på festen, och om polisen kom så vet ju ingen vad som kan hända!
Jag uppdaterar er såfort jag vet något..

/Linda                                                   


Kommentarer
Postat av: Lisa

Oj, hoppas det går bra! Fyfan vad nervös jag skulle ha varit..

2009-05-10 @ 00:34:09
Postat av: ..

men HERREGUD! hur jävla dumma får man bli!??!?! jävla fjortisar.

2009-05-10 @ 00:34:56
Postat av: Nicke

"Alkohol är inte ens farligt. Det är bara bra om man dricker lite då och då när man är ung, då blir man ju inte alkoholist!"



Du måste vara helt jävla dum i huvudet, men det gör inget. Du har ju bara dig själv att skylla.

2009-05-10 @ 23:45:40
Postat av: Anonym

Jag vet inte antingen är du jävligt blond eller så är du inte speciellt påläst men att påstå att alkohol inte är farligt för ungdomar d.v.s dig visar ju bara hur lite du kan. Alkohol bör man undvika när man fortfarande växer då alla organ i kroppen inte har växt klart!

2009-05-11 @ 20:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0